….kommer fram i röjningen. Häromkvällen läste jag mig igenom en kärlekskrank 16-årings funderingar och igår blev det en dagbok från 2001. Igår var det den 24 oktober och här kommer ett utdrag från min gamla dagbok:

2001-10-24 kl 23:14
“Imorgon ska jag till reproduktionscentrum och prata om en ICSI-behandling. Ellentin är mogen för att bli storasyster……. det stora TACK som finns för Ellentin! Vi har ett barn – den mest fantastiska flicka!”

Ja, tänk…hon har i sju år varit mogen att bli storasyster och idag är det sju år sedan vi tog det första steget mot hennes syskon. Det blev en kämpig väg – men den ledde oss till Ambros! Så trots att dagboken längre fram beskriver tung sorg och utmattningsdepression så vill jag inte vara utan det.
“Allt som har hänt har fört mig hit” sjunger Lisa Ekdahl nånstans. Och tänk att vi är här nu. På väg att packa inför vårt livs resa. Vi har varandra smiley – och vi har vår lille kille som väntar på oss! Fantastiskt!