Det är någon sorts nätverksproblem som de sa beror på det regniga vädret. Har försökt komma ut på nätet men har hittills inte lyckats så bra under dagen. Har inte förrän nu heller lyckats komma åt vår sida. Kanske är det kvällstid som gäller…
Vi lyckades sova ganska bra, jag hörde två myggor (varav en dog i mitt öra) men vi har blivit försäkrade om att malariamyggor inte finns här i Nairobi.
Duschade kallt och tänkte att det får man väl tåla. Senare på förmiddagen fick vi en visning och instruktion om olika saker – fick då se knappen där man satte på varmvattenberedaren. Så Ellentin fick precis duscha varmt i alla fall.
Vi bor alltså på Eldon villas, i en trerumslägenhet, tre trappor upp i ett hus med ett antal lägenheter.
Vi gick en tur till köpcentrat Nakumatt alldeles nära och handlade lite mat och sim-kort till mobilerna. Landsnumret är +254 och hela numret till Cecilias mobil blir +254 715 45 80 76. Ellentins mobilnummer är +254 715 45 80 79 och Mattias nummer är +254 715 45 80 78.

Familjen Duveskog kom hit och vi åt tillsammans och fick sedan förevisat lite olika ställen i närheten. Jätteroligt att träffa hela den härliga familjen igen! Hanna och Ellentin trivs också väldigt bra tillsammans och deras lilla Esther är en otroligt charmig tjej!
Så småningom kommer vi lägga upp bilder men med nuvarande uppkopplingshastighet skulle det innebära att vi kommit hem innan bilderna är upplagda så vi avvaktar tills vi fått till nåt bättre…