Idag är det vår första söndag i Nairobi. Så här kommer dagens bibelord:
“Ty du kom till min hjälp, i dina vingars skugga jublar jag. Jag håller mig tätt intill dig, din hand ger mig stöd” Psaltaren 63:8-9
Vi kan verkligen jubla. Utan Guds hjälp hade vi inte varit där vi är nu.
Ellentin har skrivit en del om sången i Nairobi Pentecostal Church där vi var med Duveskogs. Sången var verkligen härlig! Alla texter via kanon! Även annat i gudstjänsten var spännande – en del inslag som vi skulle kunna lära oss av: pastorn med fru gratulerades med tårta och gåva under gudstjänsten till att de nyss firat tvåårig bröllopsdag. Och alla förstagångsbesökare fick räcka upp handen så kom någon fram och hälsade, lämnade en välkomstbroschyr och en gåva. Ett armband som ni ser här:

Blog Image

Idag är vår resa beskriven i Sundsvalls Tidning och vi har också fått bekräftat via Adoptionscentrum att vi inte heller fortsättningsvis kan publicera bilder som kan identifiera Ambros. Det skulle kunna äventyra hela adoptionen eftersom han inte är vår förrän de här sex månaderna är över. Så de bilder ni kommer att få se på den här offentliga platsen kommer därför visa mer av oss än av Ambros. Sorry! smiley

GRATTIS farmor, mor och svärmor GUNILLA säger vi också idag (provringde henne nyss från kenyamobilnumret i 2 min 12 sek till den facila kostnaden av 10 kr – det är ju inte så dyrt) och KRAM till våra pappor på fars dag!

Idag har uppkopplingen fungerat mycket bättre. Det verkar lovande!
Många hälsningar från ett just nu soligt Nairobi!