Vi blev hämtade halv elva av Muteru som är chef för Little Angels Network. Han skjutsade oss till LANs kontor drygt 2 km härifrån. Där fick vi träffa Susan och Carol som kommer vara våra huvudsakliga kontakter i adoptionsprocessen tror vi. Vi fick beskedet vid det mötet att vi behöver räkna med att vara i landet minst åtta månader! Det innebär ju isåfall att det är juli när vi kommer hem! Ja, vi får väl se… Det skulle kunna bli klart snabbare också, men de menade på att det är så många faktorer som inte kan påverkas, t ex domstolarna.
Kändes väldigt bra att träffa dem, proffsiga och duktiga verkar det som.
När vi mötts färdigt gick vi till Nakumatt Prestige och åt lunch för att sedan återvända till LAN.

Vi blev skjutsade till barnhemmet som ligger väldigt fint och är mycket påkostat och välskött.
Det kändes väldigt pirrigt och spännande innan vi fick träffas och väl inne på avdelningen kom det många barn och ville bli burna så jag var lite orolig om jag skulle känna igen honom från de kort vi fått. Ambros höll sig i bakgrunden och stod och tittade ut genom fönstret och blev förd till oss av personalen. Klart man kan vara blyg när det visar sig att mänskor man dittills bara sett på bild kommer och gör anspråk på att vara pappa, mamma och syster! Han höll sig ganska avvaktande, men vi lyckades så småningom få en bra första kontakt! Jättebra också med en storasyster! Ambros sa inte så mycket men “Eltin” hörde vi! Vi var kvar tills det var läggdags och tänker oss dit så tidigt som möjligt imorrn bitti.
Riktigt roligt också att de uttalar hans namn precis som vi gör! Det förenklar ju!