Nu sover det en fantastisk liten pojke i den nya sängen. När han tidigare idag skulle sova middag tyckte Ambros att sängen verkade farlig, men nu sjöng pappan och mamman ” Så går jag nu till vila trygg” samtidigt som mamman la ner Ambros i sängen. Sen satt jag kvar länge på golvet med en alldeles lugn liten gosse. Han låg där och filosoferade länge och höll mig i handen. Släppte den ibland och letade rätt på handen efter ett tag igen. Så till sist somnade han gott. Nu återstår att se när han tycker att det är morgon.

I förrgår såg den sovande prinsen ut så här, när han tog sig en extra middagslur i mammas knä.

Blog Image

Det är permission från barnhemmet nu. Doktorn kommer skriva ut honom därifrån tidigt på måndag morgon, men vi fick tillstånd till en natt här hemma. Härligt!

I eftermiddag/kväll har Hanna varit här med oss. Jättemysigt. Vi promenerade till Svenska skolan där tjejerna hoppade studsmatta och hoppborg och badade en stund. Ambros hade också kul, dansade och sprang en del men satt allra mest i pappas famn. Och så fick han prata i telefon med moster Mia och kusinerna Elias och Hannes. Det var spännande! Han pratade mest med dig Elias. Undrar om du förstod vad Ambros sa? Det gjorde inte jag! Men efteråt när jag berättade för Ambros vilka han hade pratat med sa han “Ia” flera gånger 😉

Förresten så kan vi revidera informationen om Ambros storlek. Han mätte 87 cm hos doktor Nesbitt igår och vägde 11,9 kg.