De tre största av oss har nyss avslutat en middag med pasta och spenatsås och den yngste sover gott. Vi rationaliserade bort middagsvilan idag eftersom han inte verkar behöva den, så då somnade han på fem minuter vid sextiden. Trött efter en dag av äventyr. Först utskrivning från barnhemmet, vilket förevigades:
Blog Image
Sedan firade vi utskrivningen med lunch på JAVA i shopcentret JaJa, var till Little Angels och gjorde oss skuldfria, gick till Nakumatt Prestige och shoppade allt möjligt från blöjor till yoghurt, sedan taxi hem med SwedKen Tours för 300 shilling (30 SEK). Nu nämner jag en massa namn som kanske bara är intressanta för varande eller blivande kenyaresenärer.
Efter bananmellanmål och Ambros lilla sångstund (se förra inlägget) promenerade vi till Svenska skolan. Där pratade vi med holländska och svenska bekanta, upptäckte gemensamma vänner och lekte. Samt badade. När Ellentin och jag hade simmat ett tag ville Ambros också i. Så vi satte på vadderade badbyxan och armpuffar och han gjorde sitt premiärdopp med mycket stor glädje! Inte alls rädd fastän han knappast har badat i mer än badbalja förut. Härligt!