…alla verkar de ha samlats i en och samma lilla tvååring: Ambros!

Kloker – han förstod direkt att det är vi som är Familjen. Att det är oss han hör ihop med från och med nu
Glader – massor av gurglande skratt och glädje ryms i den lilla kroppen. Än så länge är det nästan bara vi som får se det. (Fast även Hanna fick smakprov igår. KUL!) Och vi får se det till max.
Butter – nu har det börjat komma små korta utbrott när Ambros vill nåt helt annat än det som just ska göras. Som de flesta tvååringar!
Blyger – den här delen dominerar när vi träffar andra. Då kan lille gossen sitta i timmar med fingret i munnen i en förälders knä innan han tinar upp. (Som idag när de friska av oss var med Duveskogs…först efter några timmar lossnade det och han kunde ÄNTLIGEN leka med Esther. HURRA!)
Prosit – förkylning just nu, men på bättringsvägen. Snart kan vi bada igen!
Trötter – kommer först när man säger att “Nu ska Ambros sova” då går insomningen rätt så snabbt när pappa eller mamma står intill sängen
Toker – massor av hyss, bus och dansuppvisningar får vi vara med om. Och idag var första gången som Ambros lekte organiserat med oss alla och instruerade oss i vad vi skulle göra. Vi skulle sitta på särskilda platser och på hans uppmaning sjunga Happy Birthday – och sen gick han runt till oss alla tre och delade ut osynliga paket och tårta (tror jag!)

Och så hälsorapporten: Mattias har varit ynklig och sängliggande idag, men det verkar bli bättre. Skönt. Vi andra mår OK – och vill gärna fortsätta med det så vi får vara med om julbasar på lördag och adventsgudstjänst i norska skolan på söndag!