Så var det Ellentins tur att bli sjuk. Tidig och trist morgon antingen beroende smitta från fadern eller kanske var vi för optimistiska som lät henne dricka en stor milkshake igår. Har funkat förr, men…
Jag har vården av det sjuka barnet (som just nu är pigg nog att se en av de få filmer vi har) och Mattas leker med Ambros på skolan. Bra att den platsen finns!

Jag tror det är rätt många vi inte känner som hittar till vår blogg via AC och andra ställen. Undrar hur intressant det är för er att läsa t ex om våra sjukor 😉 Nåja, det ingår!

Ambros har hittills mått bra i sin mage, och hostan är bättre. Han sov rekordlänge idag: 07.00! Frukost är hans bästa måltid då han vräker i sig gröt på rekordtid, och sedan gärna massor av “böd” som han kallar det. Brödet har vi nog introducerat i hans liv, och det tycker han är smaskens. Makaroner däremot är inte populärt. Än.
Blog Image
Idag säger vi GRATTIS till farfar! Utom Ambros som säger “Happy birthday Fafaaa”
Och ett extra grattis till alla de födelsedagar vi har glömt och kommer glömma i den här kalenderfria världen. Efterskottshurra för Klara och Hilding!