Idag gick vi till svenska skolans julbasar. Fullt av folk och försäljning av saker från Sverige, Norge och Danmark. Finnarna sålde korv. Jag handlade kaviar och adventsljusstake. Cissi handlade Gott och blandat, svenska pocketböcker, lussebullar och lotter. Sedan vann hon stort! Vad sägs om “2 nights for two on Half Board in a Deluxe room” på Breezes Beach Club & Spa i Zanzibar? Eftersom det ligger i Tanzania och vi inte får lämna landet innan adoptionen är klar så kommer vi nog företa resan i maj eller så. Hon kan det där med att vinna!
Under eftermiddagen träffades alla svenskar som är i landet nu för att adoptera (utom en familj som kommer idag). Det var roligt! Vi var fem familjer nu och innan året är slut kanske vi är sju eller åtta familjer! Vi hoppas träffas regelbundet framöver, både i Kenya och i Sverige.
Ellentin följde med Hanna hem och sover över hos familjen Duveskog ikväll. Det var nog matförgiftning hon hade fått – när hon var magsjuk igår – för idag var hon pigg.

Om du bor i Sundsvall och läser inlägget före kl 18 så har du chans att hinna bjuda på den sista korven på EFS-kyrkans missionsauktion! Auktionen började 16.00 och kommer säkert hålla på till 19.00. På Svenska skolan går intäkterna från basaren till något projekt i Kibera och på EFS går intäkterna till EFS mission. Det är värt det!