En händelserik dag har vi haft. Först gjorde Cissi lite pepparkakor av degen som jag satte igår, sedan åkte vi ut till norska skolan och Scripture mission i Karen. Där var det norsk adventsgudstjänst och vi sjöng mycket norska, svenska och engelska sånger. Bra var det! Susanne Duveskog promotade Cissi och mig såpass att vi blev anlitade som duettsångare på julafton. Jag väljer att inte tänka på det än.

Esther lyckades efter mycket lirkande få igång Ambros och de lekte och hade roligt ett tag efter gudstjänsten. Kul att se! Annars är det fingret i munnen och blicken ner mot alla utom familjen och Hanna hittills.

Jonas och Lena-Stina har varit här drygt tre månader och adopterar sin son genom organisationen BFA. De föreslog att vi skulle åka till nationalparken där det finns ett promenadstråk och möjlighet att se vilda djur. Det lät roligt så vi tog med oss Hanna och lyckades få plats på en buss som tog oss till parken.

Mycket djur och det roligaste tyckte jag var albinozebror! Ett djur jag aldrig tänkt på kunde finnas.

Efteråt åt vi god mat och åkte taxi hem till överkomligt pris. En mycket rolig dag och trivsamt att tillbringa den med Björklunds! Att Jonas är en hejare på swahili tillför mycket! Han får ett annat bemötande än oss vanliga muzungus, och det blir ju enklare! Jag måste intensivlära mig!

Idag på första advent är det nyårsdag för kyrkan. och dagens bibelord är från gamla testamentet. Sakarja skrev så här i kapitel 9 och verserna 9-10: Ropa ut din glädje, dotter Sion, jubla dotter Jerusalem! Se, din konung kommer till dig. Rättfärdig är han, seger är honom given. I ringhet kommer han, ridande på en åsna, på en ung åsnehingst. Jag skall förinta alla stridsvagnar i Efraim, alla hästar i Jerusalem. Krigets vapen skall förintas. Han skall förkunna fred för folken, och hans välde skall nå från hav till hav, från floden till världens ände.

Sakarja levde 500 år före Kristus. Det och det han skrev gör mig glad! Gott nytt!