TACK för de glädjande kommentarerna både i mejl och under förra inlägget! Det är fantastiskt att det finns så många personer som följer oss. Det är för övrigt intressant att det går att få en så bra statistik över hemsidan. Kan tillägga att de 132 besöken i snitt är från olika IP-adresser, alltså 132 olika personer! (Eller något färre om några går in från flera datorer) Hisnande! Tack för att vi får finnas med i er vardag!

Till blivande adoptivföräldrar som följer oss skickar jag en extra hälsning. Så här efter en månad kan jag verkligen rekommendera adoption med en så här lång vistelsetid. Positivt både för förståelse för ursprungslandet och inte minst för anknytningen. (Detta laddade adoptionsord!) Vi hinner verkligen växa ihop som familj innan vi ska sitta ett halvt dygn på flygplan och komma hem till vardagen. Visst krävs det en hel del trixande med jobb och lån, och visst finns det personer och situationer vi längtar efter – men det här är ett äventyr som vi kommer bära med oss.

Idag gladde vi oss åt att välkomna P & F som kom igår och ska få möta sin älskling imorgon. P kom till oss ett tag och var den första person som Ambros accepterade omgående. Fantastiskt att se! Han börjar bli så trygg med oss att han direkt kan ta kontakt med och leka med en ny person. Det var härligt att uppleva.
En annan mysig upplevelse var Ambros förtjusning över såpbubblorna i gårdagens kalenderpaket:
Blog Image

På eftermiddagen idag var det dags för det som redan påbörjades igår, då tre familjer samlades på Svenska skolan för att laga mat till dagens JULFEST för svenska adoptivfamiljer. En familj kunde inte vara med – i övrigt var vi alla + våra specialinbjudna gäster: kontaktpersonerna på Svenskföreningen med respektive. Vi lyckades åstadkomma ett riktigt julbord:
Blog Image

Det var en mysig eftermiddag i goda vänners lag. Livet är rikt när det dyker upp nya vänner att trivas och dela vardag och fest med.

PS. Ambros visade ännu en ny sida idag: han pussade Esther flera gånger, så hon blev nästan lite besvärad. Det har ju varit hennes roll att vara drivande i det förhållandet. Storasystrarna hade eventuellt haft en del övning i förväg för Ambros kom till mamma och sa: Mamma! I love Eter!