Nu hade jag skrivit ett långt inlägg – sannolikt det bästa på länge smiley – som bara försvann helt oförklarligt. Orkar inte dra mig till minnes allt jag skrev men det handlade en del om vår tur med Matatu idag. Minibussarna som det vimlar av här. Alltför många människor trängs in i dem, musiken är hög och tutorna vrålar. Men de flesta har betryggande Jesusklistermärken och så kostar det knappt nåt alls. Vi fick betala 30 shilling (3 kr) för hela familjen när vi åkte hem från rabiesvaccineringen.

Vi våldgästade Lundkvists en stund bara för att förbereda dem på hur det blir nu när vi blir grannar. Det blev en trevlig fikastund när representanter ur båda familjerna visade sina bästa tricks. Ambros passade också på att spana på vårt nya hem där möblering pågick.
På vägen hem passerade vi Nakumatt där belysningen just hade börjat tändas. Det är nåt visst med julbelysning i palmer. Undrar förresten om man kan få köpa med sig en slinga. Inne i affären finns bara kulörta, mestadels blinkande ljus. Men utanför ser det ut som Sundsvalls Casino i julskrud.

Sent ikväll fick vi se vår nya lägenhet. Vi flyttar dit imorgon och hoppas det ska gå bra att bli körda dit som planerat. Little Angels chaufför har släppts efter en dag i fängelse. Brottet: han åkte buss utan bilbälte!
Lägenheten var hyfsat möblerad. Inte toppklass, men vi är inte så kräsna. Förutom när det gäller helblommiga rosa gardiner. Dem lyckades vi avstyra från vardagsrummet.