Idag fyller moster Mia och farbror Simon år! HURRA för er båda som vi tycker så mycket om. Vi hoppas Ambros får träffa er snart.

Facebook är kul även om det krånglar en hel del och är småskumt med säkerheten ibland. Men idag fick jag värdefull information därifrån, via en kär vän:
Jag har fått min första bokrecension (bortsett från novellen jag har skrutit över förut)! Den fanns med i Sundsvalls Tidning idag. Inte så tokig premiär! Här finns den.

Igår somnade Ellentin före lillebror. Det visade sig framåt morgonkvisten bero på feber, så hon har varit hemma från skolan idag. Lundkvists är vana vid feber så de vågade sig hit ändå. Mattias är också hängig så idag har alla utom jag sovit middag.

Jag var en tur till Nakumatt imorse och köpte en del som vi inte hade i nya hemmet: toalettpapper (braåha), Mr Muscle, temugg, frukostskålar, en mopp som inte är helt godkänd hemma inom Galant kost & städ men i alla fall bättre än de garntrassel som finns här. De har städat flera ggr innan vi flyttade in och ändå blir vi jätteskitiga om fötterna. När Ambros sov middag (efter att världens bästa storasyster hade fått honom att somna!) gick jag omkring med min nya mopp och spred citrondoft. Men jag vet inte om det blev så värst rent. Jag undvek de ställen där parketten har kraschat pga att ha fått minst en hink vatten på sig. Synd att det inte blev rent den gången. I morse ringde det förresten på dörren strax efter sju. Då kom caretakern med golvlagaren för att titta på golvet (för vilken gång i ordningen?). Fortfarande nu är det inte mer än tittande som är avklarat. Så hålen består.
Nu står jag i köket och steker hamburgare men Ambros kom just in och frågade efter MAKÅKA (med betoning på alla vokaler) men det blir alltså inte pannkaka idag utan hambisar och paracetamol.