Idag har det mestadels varit en innedag för att kurera förkylningarna. Det var härligt att safarin gick att genomföra för alla i familjerna S, L och E – trots att vi var lite småkrassliga allihop.
Imorgon börjar Ellentin skolan igen – så nu återgår vi till vardag. Just nu har vi dock Wii Fit-turnering med grannarna. Ambros sover så jag har kunnat gosa mycket med godingen Amity. Annars är Ambros snabb att säga åt oss om nån av oss håller i Amity. “INTÄ AMITY! NEJ – INTÄ AMITY!”

Det blev inget kyrkobesök idag heller. Vet inte om vi ska skylla på förkylningarna eller om det är ren lättja. Den engelskspråkiga lutherska gudstjänsten börjar klockan 09.00. Och det inne i stan – så det tar ett tag att åka dit. Vi kanske ska leta rätt på en närmare kyrkogemenskap. Det får bli ett dagens bibelord istället. Det var visst också länge sen…. Jag hittar det i världens bästa bok: Psalmboken i texterna för trettondagen – som kommer gå oss förbi som en vardag här.

Jesus sade: “Jag är världens ljus. Den som följer mig ska inte vandra i mörkret utan ha livets ljus” (Joh. 8:12)

Imorgon öppnar Little Angels igen – och det gör att vi hoppas på snart barnbesked för familjen A som vi väntar ivrigt på. Dessutom kanske vår pålitlige hjälp Muteru tar kontakt med Eldon Villas för att försöka få fram de shilling vi har rätt till. Att han under julhelgen skrev till oss från sin smekmånad med uppmuntran efter den svåra kontakten med Eldon gjorde att det hela kändes lite mindre tungt.