Vi sitter här och äter lakritssnören! Tack familjen C, M och M – vilken härlig post! Det kom också några julkort, fina att se men de var inte lika goda att smaka på. En usling till sticka har just plockats ur tösens stortå. Lekplatsen på skolan har inte riktigt EU-standard… om nu det ingår i nån standard att det ska vara stickfritt.

Idag tittade Ambros extra noga på min hand där han såg ett ytligt blodkärl. Sen tittade han på sin egen och konstaterade att han inte såg nåt sånt. Roligt att han uppmärksammar det – för att vi har olika hudfärg har han inte kommenterat. Olika färg på utsidan men redan nu är det så tydligt att vi hör ihop vi fyra. Att Ambros var den pusselbit som vi hade längtat efter så länge!
Tacksamheten är stor över våra fantastiska barn! Så Gud som läser vår blogg (ja, det finns ju statistik över bloggbesökarna som sagt): Tack ska Du ha! Vi ska ta hand om dem så bra vi kan och om det är svårt nån gång får Du hjälpa till.