Nu har denna blogg haft sitt längsta uppehåll hittills tror jag – det var nästan två dygn sedan Cissi skrev det senaste inlägget! Det var fel hos leverantören så det var inte så mycket att göra åt.

Härhemma har vi haft täta strömavbrott också de senaste dagarna, lite irriterande men vi har både ljus och ficklampor så det går bra ändå. Men det känns lite ovanligt att allt slocknar och även husen intill är helt svarta, de som bor på andra sidan muren verkar inte använda stearinljus.

Idag var jag ganska hurtig på morgonen och promenerade i rask takt till Yaya och tillbaka och in till Eldon villas för att hämta jättebra brev från Ambros gudmor och gudfar! Roligt!

Beatrice (vicevärden på Eldon) och jag lyckades hålla en artig ton men det var inget kärt återseende. Vi var dit med Muteru i tisdags men fick åka därifrån för hon ville inte diskutera saken utan att managern var närvarande. Hon skulle egentligen varit där idag men kan tidigast på måndag – om hon överhuvudtaget kan – fick vi höra idag. Fortsättning följer alltså.

Sedan gick jag till Nakumatt för att handla vatten, kom på den lysande idén att köpa två tjugoliters flaskor för att få jämvikt när jag gick hem. Kan säga att det var ganska jobbigt men med lite pauser gick det bra. Men jag känner t o m nu att jag blev trött – så kondisen och styrkan är inte på topp, så då är det väl bra med träning.

I eftermiddags gick vi igen till Junction med hela familjen + Hanna samt Lundkvists och åt på foodcourten där – vardagslyx! Nu ska vi spela Wii Fit med Anders och Johanna!