Idag sov Ambros rekordlänge – till 08.15 – efter att ha varit vaken en hel del igår kväll. Kanske att en av medicinerna innehöll nåt uppåttjack. Vi misstänker ämnet Fenoterol hydrobromide.
Pappan och gossen höll sig undan hos familjen Lundkvist medan mamman städade alla golven. Vi skulle nämligen få hembesök klockan 12. Så där satt vi fint och väntade i ett städat hem till klockan blev över 13. Då visade det sig att i Carols kalender stod det att besöket skulle ske imorgon. Så vi får väl städa en gång till då.
Men städningen skedde inte helt i onödan eftersom vår kryparvän Erik var här på besök med sina föräldrar. En trevlig middag som nyss avslutades.

För övrigt så är det här en dag när jag hellre hade varit hemma. Det finns såna dagar, när det sker saker som gör att man skulle behöva befinna sig nära sina nära inte bara i tanke utan också geografiskt…