Vi har haft en riktigt lat söndag idag. Gjorde ett till försök att ta ut pengar utan att lyckas. Hoppas att Handelsbanken imorrn har fört tillbaka pengarna vi aldrig fick ut igår.

Ikväll hade vi ett resonemang med ett amerikanskt par som är på väg hem. De har haft hemhjälp som de sade upp sista januari. De frågade oss om vi kunde anställa henne. Hon har arbetat 4 timmar per dag för 5500 shilling per månad.

Lundkvists och vi kom så småningom fram till att vi kan anställa henne på ca fyra timmar per dag tillsammans, på prov till att börja med. I Sverige känns det inte aktuellt, men här är det ju en summa som för vår del egentligen inte betyder särskilt mycket, men som för hennes del är en stor summa. Under tiden hon städar, diskar och stryker hos oss kan ju vi arbeta…

Vi får se hur det går… vår idé är att höja lönen avsevärt, typ till 8000 shilling.