Familjens tjejer har idag hunnit med besök i Ellentins klass och härliga skolrestaurang innan vi fick uppleva vintern en sista stund sista stund tillsammans med kusiner, moster och mormor. Även Ellentins blogg skildrar det.
Nu har vi via tåg påbörjat resan hem till Kenya, och längtan efter mötet växer!
En stund till på tåg, sen en kort natt på Rest and Fly på Arlanda innan vi i arla morgon sammanstrålar med kära familjen Andersson! Äntligen är de på väg till sitt första möte med efterlängtad lillebror och son. Och Per har checkat in både dem och oss via Internet så att vi ska kunna sitta tillsammans. Tack för det!

TACK också till alla andra som på olika sätt har oss i tankarna!
Alla som har tagit hand om mig och E i Sverige och A och M i Kenya. Alla som skrivit inlägg och mejl, ringt, bett för oss och så omsorgsfullt tänkt på oss – och även på vår ekonomi.
Vi är oändligt rika som har så många som bryr sig om oss!