Just nu sitter Ambros och packar upp presenter från släktingar och kompisar i Sverige. Storasyster hjälper till. Det är verkligen kalas!

Jag berättade igår att när Ambros vaknar imorgon så är Ellentin och mamma hemma. Ambros replikerade “Mamma komma pliplan!” och förstod inte riktigt tidsangivelsen utan sprang till fönstret och ropade: “Mamma! Ennätin!” Sedan dansade han och sjöng ett tag.

På eftermiddagen satt vi och fikade lite på Dormans på Junction och Anders kom förbi. Anders frågade vem som skulle komma och Ambros blev alldeles i gasen igen så det var ingen tvekan om att såg fram emot ankomsten!

Nu imorse kl 5 när det fortfarande var mörkt vaknade han och var ledsen. Cissi gick och klappade honom på magen, efter ett tag funderade Ambros för han sa “pappa?” “Mm” mumlade jag en bit ifrån, “pappa?” “mm”, “PAPPA? MAMMA!” Sedan var han inte sugen på att sova mer.