Efter 105 dagar i Kenya så tog jag igår ett premiärdopp, det var skönt! Tror jag kommer bada någon mer gång innan vi åker hem.

På kvällen åkte Cissi och våra barn plus Anderssons barn taxi till Jonas, Lena-Stina och Erik. Anna-Lena, Per och jag tog en promenad dit. Förutom familjen Lundkvist (Amity var dålig i magen) så var alla svenska familjer representerade på kalaset – jätteroligt! Tre familjer som adopterar via BFA, värdparet Björklunds, Jonssons och Frisks. Vi som adopterar via AC och Duveskogs, Sörlings och Anderssons. Satt ute i den härliga trädgården och grillade, åt, pratade och eldade till sent på natten.

Ambros har fått en ny förebild i Timotheus, en åttaåring som han verkligen gillar – från första stund när de träffades i onsdags! Det är en viktig och god gemenskap mellan adoptionsfamiljerna och det känns ju jättekul!

Vi bestämde återträff i Sverige i augusti som Duveskogs anordnar, får se var det blir nånstans! Från kvarvarande familjer lämnade vi en Kenyatröja till Esther med övriga adoptivbarns namn på.

På vår Kenyalista på Yahoo, som är öppen för de som adopterar från Kenya, har vi nu blivit 25 medlemmar och det verkar på de nya medlemmarna som om organisationen FFIA är starkt på gång med flera familjer!