Idag firade vi (adoptionskommuniteten här) två pappor som fyllde år. Douglas fyllde så många år som hans namne Adams menade var svaret på frågan om Livet, universum och allting. Fredrik fyllde det tolfte primtalet. (Tycker jag är lite kul, är man intresserad av herrarnas ålder och inte så sifferintresserad så får man googla. Är man ointresserad av ålder men har läst Liftarens guide och lärt sig de första 100 primtalen så vet man ändå hur gamla de är. Nåväl…)

På Svenska skolan bjöds vi på glass och denna gång var samtliga familjer utom Anderssons representerade, de var på sitt första möte med minste pojken!

Duveskogs, Björklunds, Johanna och vi hade planer på att även äta middag på Karen Blixens restaurang men på väg från skolan visade det sig att Ambros var lös i magen. Vi liftade med Duveskogs men släppte av Ambros och Cecilia hemma medan vi andra for ut mot Karen. Området kring där Karen Blixen bodde heter alltså Karen, ett ganska stort område.

God mat, härlig miljö, trevligt sällskap och skönt avslutande ösregn innehöll kvällen! När vi kom hem visade det sig också att Ambros troligen inte är så illa däran, god aptit och maten blev kvar – skönt!