Dagen har till stora delar tillbringats med familjen Andersson som får pryda bloggen idag. Det här var i förmiddags när vi väntade på dem utanför deras port – inte många hundra meter från vårt eget hem.

De kyrkliga aktiviteterna inskränkte sig till att evangelietexten lästes vid frukostbordet. Andra söndagen i fastan, men dagen har sannerligen inte gått i fastans tecken. Först gav sig några av till fots och några med buss till YaYa köpcenter. Där besökte vi olika affärer med främsta syfte att hitta en fin klänning som Ellentin kan ha i rätten. Men precis som i Sverige så slutar man sälja fina klänningar för barn som passerat sjuårsåldern…. så det blev ingen klänning. Däremot blev det lunch på YaYa och sedan buss till Amboseli Road där icke-fastan fortsatte eftersom det vankades ettårskalas för lille Erik. Som vanligt gott och trevligt i familjen B:s fina trädgård. Vi gick sedan hemåt med familjen A och gjorde ett barnbyte en stund. En åttaårig son mot en tioårig dotter. Sedan samlades vi alla hemma hos dem och blev bjudna både på middag och skratt. En skön avslutning på en söndag.