Vi fortsätter glädjas och förundras över att det är så många som följer med oss på den här resan. Vi ser det både i kommentarer och mejl, men även i statistiken för besöken på bloggen. Många av er känner vi, men långt ifrån alla.
Eftersom vi är nyfikna av oss upprepas här en gammal favorit, nämligen frågan
VEM ÄR DU?
Berätta gärna genom en kommentar eller ett mejl till oss enligt adress till höger.
Tips: När man lägger in en kommentar ska det komma en ny sida med bekräftelse att det är inlagt annars fastnar inte hälsningen.

Förutom denna fråga kommer här några bilder med tema VÄNTAN och VATTEN. Ambros väntar på att älskad storasyster ska komma hem, diskar under tiden och på Ellentins blogg finns bland annat bild på hur lycklig lillebror får bada med storasyster efter middagen idag.
Det vatten vi dricker kokar vi numera upp tre gånger i vattenkokaren innan det får svalna, eftersom det tydligen finns parasiter som överlever ett uppkok. Återstår att se om vi får vara utan husdjur därmed.
Och när jag hade skrivit den sista meningen så dök det upp en annan parasit. The cockroaches are back! Tydligen vann vi inte kampen förra gången! Kriget fortsätter!