Regnen har kommit ordentligt och både natten som var och natten före det, föll regnet rikligt. Igår natt hördes den värsta åskknall jag varit med om och den följdes av att flera billarm gick igång, men inga synliga skador.
Regnen medför att det är något svalare främst på morgonen så det är skönt. Geggan är också djup på sina håll, jag fick kliva av och leda cykeln på Kilimani road idag för att inte fastna. Hittills har regnet fallit på kvällen och natten så det varit soligt och varmt på dagen.
Imorgon tidigt åker vi på badsemester med Carles till Bamburi Beach Resort norr om Mombasa. Det ska bli härligt!
Gissar att flera av våra läsare även lyssnar på radions P1 ibland. Kjell kan man höra varje morgon denna vecka klockan 05.45 på den kanalen när han ansvarar för andakterna. Jag har hört måndagens andakt och det är klart lyssnansvärt! Men det är inspelat, för Kjell sover i gästrummet här kl 06.45.