Idag har jag mest legat i poolen och varit några turer ner till det heta havet. Här nära oss är havet en bra bit över kroppstemperatur, tankarna går till svärmors badtunna i Lubban, när temperaturen är optimal, men här är ytan något större och man slipper vedelda fem timmar i förväg. Dessutom finns det levande fiskar i detta havet.

På stranden kan man inte gå långt utan att det kommer fyra-fem stycken som vill sälja en figur, banan, konst, flätor eller båttur, det känns som om det är fler försäljare än turister, men till påsk lär det vara högsäsong och mycket mer turister.

Ellentin och Lisa har skrivit ett långt inlägg idag, läs det här.
Ambros och Olle, som båda säkert varit i vattnet minst sju timmar idag, ligger och tar igen sig på luftmadrasser. Ambros som normalt hackar tänder när han badat i tio minuter frös först framåt kvällen, men fleecen behövde vi inte ta på idag.