Näst sista morgonen i Mombasa, och lite egentid på verandan vid soluppgången. Vi bor alldeles vid poolen och har utsikt över både den och havet från verandan. Ett bra hotell för pengen vid betalar, men en del brister som hade höjt kvaliteten avsevärt om nån hade brytt sig om att göra nåt åt det. Brist på information om att de bara har en uppsättning nycklar till exempel. Och att om man bär med sig nyckeln får man varken städning eller toapapper….
Nu har barnen vaknat och är nog snart sugna på bad igen. Det är varmt. Och skönt några dagar, men Nairobis svala klimat passar nog oss bättre i längden….

En del bilder bär vi med oss på näthinnan, många goda men också en del svåra. Från igår; ett barn liggande kvar på gatan efter en trafikolycka. För många ögon såg den bilden. Så vi matar på med fler önskade bilder.