Sedan några dagar kallar sig Ambros för “Pojken”. “Pojken jättemätt” och “Pojken e trött” säger han. Just nu sitter pojken i badbaljan men alldeles nyss har han dansat till Dunkelidur 2 och låten Fast i en fisk, “Pojken e dansa” säger han då och hoppar och dansar med avundsvärd energi.
När vi satt på restaurang i Mombasa hade de medryckande musik i musikanläggningen och Ambros kunde inte heller då låta bli att dansa, härlig inställning!
Imorse var våra grannar på intervju på Childrens department. På det departementet vill de trots namnet inte att man ska ha barn med sig så vi umgicks med Amity under tiden. Imorgon är det vår tur att åka dit så då får Ambros och Ellentin umgås med Lundkvists.
Jag passade på att göra en modell av en planerad utbyggnad av vårt hus på Hemmanet, såhär ser idén ut. Vet inte om vi gör verklighet av den, men något i den riktningen iallafall…