Påskafton – och planen var att ha påsklunch för Ambros Guardian ad Litem med familj samt nedan nämnda Mikaela. Av detta blev intet eftersom vår tös blev febersjuk inatt. Som tur är har det funnits lite godisaptit under dagen. Det blev både “påskäggs”letning för syskonen och lite målande på andra ägg. Dessutom kom Petra förbi med en uppskattad medicin i form av svenskt godis och just nu hjälper en annan medicin från Lundkvists: Mr Bean på semester. Utöver det används Alvedon levererat av fam Carles. Vad skulle vi göra utan vänner?
Familjen Carles brukar vara våra påskvänner, men eftersom vi firar på olika håll i år så kommer bland dagsfärska bilderna också en bild på fyra fina barn som kanske firar påsk ihop nästa år istället.
Ambros hade bara några få godisar och för övrigt mest majspuffar i sin påse. Färgämnena i dem är lika starka i dem som mycket kenyanskt ätbart som är ämnat för barn. (Det är inte tungan utan den röda majspuffen som syns i hans mun…)

Om gårdagen hade det också kunnat skrivas en del. Då picknickade vi med Björklunds. Aldrig förr har jag varit på utflykt med tillsyn av tre beväpnade vakter. De försökte skydda oss från högljudda scouter men lät kossor och babianer komma oroväckande nära.