Idag träffade vi Ambros guardian ad litem, alltså den person som ska företräda Ambros i rätten. Caroline är en mycket trevlig bekantskap och det känns bra att det är hon som utsetts till Ambros guardian. När Ambros möter nya personer vill han ofta visa foton. Första gången vi träffade Caroline, i januari, så fick hon se på kort, och så även idag. Han har ett album med släktingar och vänner som han brukar visa, och idag var det också ett bildspel som rullade på Cissis dator.
Carolines frågor till oss idag var i stort sett desamma som Alex på Childrens department ställde till oss på dymmelonsdagen. Även denna gång fick vi skriva ett fullständigt CV från 1977 till dags dato. Orutinerat kanske att vi inte förberett det från början, men vi missade helt enkelt det…
När Caroline var färdig med oss åkte vi till Svenska skolan, där vi vid poolen hade en informell träff med de flesta av adoptionsfamiljerna härnere.
Efteråt åkte vi till Prestige Plaza och hyrde mrs Doubtfire på DVD. Den har vi nyss tittat på och dottern har precis somnat.
Ambros var “jättetött” redan kl 19 så han somnade som en stock ungefär då.