En markant förändring i Ambros språk skedde igår morse. Tidigare har han pratat om sig själv som “Aboss”, alltså i tredje person. Igår när Cissi sa att det var dags för frukost sa Ambros som försökte få igång Wii-spelet: “Jag vill pela tennis”. Sedan fortsatte han att kalla sig själv för “Jag”. Kul att han kom på att det var så det skulle vara! Han har inte lämnat tredje person helt ännu, utan varvar lite.
Igår eftermiddag var vi på “house-warming party” hos en familj som flyttat in i ett område nära oss. Det var ganska mycket folk i trädgården och så småningom också en dansgrupp som sjöng och dansade. Roligt!

Nedan lite bilder från igår och idag.
Överst till vänster är en bild på det vanligaste sättet att torka tvätt. Vi är lite mer okonventionella och har hängt upp tvättlinor på balkongen…
Sedan bilder på väg till kalas, poolbad, sång och dans.
Nedanför vår lägenhet utanför murarna brukar en massajpojke valla kor. Idag var det säkert 30 djur. “Jättemycke koona” sa Ambros då.
Sista bilden visar ordningssinnet hos gossen. Han vet inte färgerna än men ställer ofta sina bilar på rad i färgordning. Prydligt! Storasyster ritade en bilmatta åt honom idag.