Nyss hemkomna från möte med vår advokat Leah känner vi oss lite osäkra på vad vi ska förvänta oss av morgondagen. Vår tid i domstolen imorgon har strukits. Anledningen var att övriga fall som kommer upp imorgon alla är äldre än vårt och de skulle inte hinna med alla som var uppsatta. Nästa lediga tid, enligt registratorn, är 24 juli. Känns långt borta.

Men Leah skrev ihop en ansökan om att vårt ärende är urgent och så kommer vi att åka dit imorgon och sitta utanför rättssalen och hoppas att domaren tar sig an oss i sin stora nåd. Så vi försöker att inte ta ut nåt i förskott. Men det är svårare idag än igår.

Vore ju schysst om domaren – om han inte dömer imorrn – åtminstone flyttar oss kanske en vecka bara… vi får väl se.

Om vi inte kommer upp i rätten före 24 juli så finns det ju massor att göra här som är gratis:
– gå till Nakumatt
– promenera omkring
– bada på skolan
– umgås med vänner
– blogga
– cykla
– sitta och vänta

Eftersom vi sagt upp lägenheten och möblerna så kommer vi flytta in till några andra svenskar i mitten på juni – vi får se till vem…