Tack för uppmuntrande kommentarer och mejl!

Nu kränger vi av våra skräddarsydda finkläder för denna gång och hämtar oss lite. Vi kom till domstolen vid 12 och satt där och väntade en dryg timme innan vi fick beskedet att domaren inte ville höra om vårt fall förrän på måndag.

Vi vet inte än om vi ska vara med på måndag men den ansökan som Leah fixade och Cissi skrev på igår måste göras om och lämnas till domaren på måndag. Det går inte an att lämna en ansökan på måndag med datum från idag. Om domaren bestämmer sig för att vårt fall är så urgent som vår advokat vill göra gällande så kan han säga att vi får komma tillbaka en viss dag. Den dagen som domaren bestämmer kan inte strykas av registratorn – den ska vara säker.

Återstår alltså att vänta till på måndag för att få veta fortsättningen och om domaren tycker att vårt fall ska upp före 24 juli…

Till dess ska vi försöka att leva i nuet. Ibland har jag hört, främst från predikstolar “Gårdagen är förbi, morgondagen har vi inte sett, men idag hjälper Herren.” Är glad att det finns aforismer med klok innebörd och att vår Gud hjälper, och det går faktiskt ingen nöd på oss. Men osäkerheten inför när Ambros kommer kunna bli vår helt och när vi kommer kunna åka hem gnager trots allt en del.

2009-05-23 la jag in denna bild från igår fm. Margret är fotograf.