Vi är medlemmar i EFS missionsförening i Sundsvall (Kolla gärna hemsidan, nyfräsch och trevlig!). Föreningen äger EFS-kyrkan som varje Sundsvallsgenomfarare ser strax innan man svänger höger förbi Bolagsverket när man kör E4 söderifrån. På Eriksdal på norra Alnö har EFS också en gammal herrgård där vi bedriver sommar- och lägerverksamhet.

EFS har verksamhet som soppkök för behövande, gudstjänster, andakter, scouting, barnkyrka, tonårsarbete, sommarläger, caféträffar, stickcirklar och mycket mer för alla åldrar.

Verksamheten är viktig och en ljuspunkt för många, däribland oss.

EFS med anställda, fastigheter och anställda bekostas i huvudsak av sina medlemmar, men vi har inte dragit vårt strå till stacken sedan vi kom hit. Vi har det oförskämt bra härnere, men har bland annat dragit ner på gåvorna till EFS.

Men är du intresserad av att hjälpa oss så får du gärna betala en summa till pg-numret i rubriken. Märk inbetalningen “Nairobiupprop”

Känner att detta inlägg vinner i präktighet hittills, men det bjuder jag på 🙂