Gårdagskvällen tillbringade vi hos Nilsons med nyanlända familjen F. Vi åt kinamat som sprungits ut (alltså inte utkörning men utspringning, vi är ju i Kenya ;)) och tittade på Mamma Mia. En mysig kväll och trevligt umgänge!

Imorse var det en riktigt solig morgon och vi promenerade till Nilsons igen för bad för barnen. Men solen hade gått i moln och det var ganska kyligt. Men poolen och trädgården på Riara apartments är mycket tjusig och trevlig och barnen och Anna badade ett litet tag.

Mellanlandade hemma innan gossarna gick vidare med Nilsons till The Hamptons dit Jonssons bjudit på tennisfinal på TV i loungen. Ellentin hade tänkt hänga med, men hon gjorde illa en tå i fredags när hon gick in i en av fåtöljerna, så hon vände hem i sista stund.

Tennisfinalen verkade inte ha gått så bra, inte många mål till Sverige i andra perioden eller vad det var. Kan inte påstå att jag tittade så noga eller bryr mig så mycket för den delen heller.

Småningom förstod jag att det var Tommys födelsedag så strax innan vi gick hem sjöng vi för honom.

Ambros somnade på mina axlar på vägen hem och jag hade fullt sjå att hålla honom i balans däruppe.

För övrigt kan jag konstatera att en FN-rapport av Phillip Alston nyligen publicerats. Han menar att Kenyas domstolar är “långsamma och korrupta” (eller på engelska “Kenyan courts are slow and corrupt”). Jaså minsann?

PS. Testa att googla den sista engelska meningen. Jag fick 105000 träffar.