…då både jag och maken insjuknade igår eftermiddag i feber, ont på olika ställen och så ytterligare ett ej så läsarvänligt symptom. Ihållande för min del. Undrar om restaurangen hade lagt lite salmonella i maten i lördags. Oavsett hur det gick till så blev effekten att jag gick in i min egen lilla värld vilket kanske var det bästa just nu. Om man nu nödvändigtvis måste vara tacksam också för skit.

Apropå Pelle Svanslös så har vi bott många år i Uppsala och har många goda vänner där – och i Stockholm. Där finns vi just nu med på “vår” bildjournalist Mikaela Lindholms bilder i utställningen “What is Swedish?” Jag påminner om detta då utställningen bara pågår tills på söndag – så skynda på till Stora Nygatan 21 om ni vill se vår verklighet här skildrad i Mikaelas mycket fina bilder och texter. Tycker för övrigt det är trist att de inte valde en annan bild som startbild på hemsidan. Kan avslöja att det inte är nån i vår familj, eller inte ens nån av de svenska kenyavännerna på den bilden. Men om adoptionen drar ut ännu mer på tiden kanske nån måste börja extraknäcka med något dylikt. Förlåt en usel humor. Också den verkar ha fått sig en släng av sjukan.

Tack återigen för fantastisk generositet från kända och okända vänner och för alla fina kommentarer, SMS och mejl som verkligen bär just nu.