Vi är otroligt rika på vänner. Ett konstaterande som vi gör när vi läser kommentarer och mejl från gamla och nya vänner. Vi blir så otroligt generöst bemötta och vi är så glada för det! TACK alla! Jag blir alldeles blyg!
Idag kommer foton från igår och idag. Denna dag har vi umgåtts med nya vännerna Nilsons. Vi åkte till Karen och var på Giraffe Centre, Kazuri beads och Karens Coffee garden.
Ett tag efter att vi kommit hem sa Ellentin till Ambros: “Kom så tar vi på pyamas!”. Ambros följde med storasyster som bytte lillebrors blöja och satte på pyamas och hämtade täcke! När Cissi pussade båda barnen och sa att mamma och pappa har världens finaste barn, sa Ambros: “Nu e dom glada!” Så sant!
Sedan låg syskonen i soffan och tittade på “Pippi på rymmen”.
Lördagsmys!
Ambros guardian ad litem – Caroline – kom och hämtade oss strax före halvåtta på fredagsmorgonen. Lägg märke till hennes dreads!
Nyblivna familjen Ekhem framför statyn av Mzee Jomo Kenyatta och Nairobi High Court.
Ambros och Caroline. Tack vare att vi kom tidigt fram på morgonen hann Caroline gå till en hårsalong och få peruken fixad över sina dreads. Svårt att se att det är samma kvinna som hämtade oss på morgonen! Men tjusigt!
Syskonen i väntan på taxin som skulle ta oss till giraffcentret.
Ambros har fått syn på mig och springer till mötes.Ellentin ska precis mata en giraff med pellets. Ambros, som älskar giraffer, älskar inte närgångna giraffer.
En giraff kan inte bitas eftersom den inte har någon kraft i överkäken, så jag vågade låta den äta ur handen. Men det var kladdigt!
Övriga familjen intill en uttorkad å.
Familjen utan skyddsnät eller stängsel framför en vild Affe giraff! Med tre horn! Fast vild giraff låter som en motsägelse i sig. De ter sig mycket fridfulla.
På väg hem var det en otäck olycka. En matatu hade kört på en cyklist och arga förbipasserande tände då eld på matatun. Skrämmande mob justice!

PS. Ellentin har lagt upp ett nytt blogginlägg.