Igår var vi tidigt på vår affär Nakumatt Junction för att ytterligare förbereda hemmet på att en tvååring snart ska flytta in. Vi kom också på att vi skulle möblera om och ha barnrum i det större sovrummet. Men sängarna är rejäla pjäser så det gick inte att få dem genom dörrarna. Gick och frågade i receptionen om jag kunde få låna nåt verktyg men då fick vi beskedet att det fixar de! Då passade vi också på att fråga om de hade någon barnsäng att låna/hyra ut och det kanske det fanns var svaret.

Vi tog taxi till barnhemmet och kom när det var lunchvila. Ambros var ganska reserverad när han såg oss vid sängen när han vaknade men Cecilia fick klä på honom och han höll sig tätt intill henne. Douglas och Esther kom och hämtade oss och vi åkte till Svenska skolan. Det är en oas, jättehärligt område med stora gräsytor, lekplats och två pooler. I bilen dit var Ambros väldigt tyst och sa ingenting. Vi vet att han åkt bil förut, men inte ofta, så det var ju mycket nytt på en gång. När vi kommit in på området tog det inte lång tid förrän han började trivas. Han blev fascinerad när storasyster hoppade från trampolinen och simmade och gjorde konster! Efter ett tag började han sjunga och dansa! Kul att se!

Vi åkte tillbaka till barnhemmet för att vara på plats till middag och sängdags kl 18. Denna gång var det lättare att åka hem för Ambros var glad när vi gick, och nu ska vi åka dit och ta hem honom hela dagen!

När vi kommit hem hade de möblerat om i lägenheten och ställt hit en jättefin säng! Vi vet ännu inte om de tänker ta mycket betalt i hyra för den men det kändes jättebra att hemmet är i ordning tills Ambros kommer om nån timme!