Igår fyllde Ambros två och ett halvt år. Det firades först med att en frisör och hennes medhjälpare kom hit kl 8 för att fläta Ellentin. Kolla hennes blogg för att se hur det blev! Jag tycker det blev väldigt snyggt!

Sedan ägnade jag mig åt att laga vår säng vars botten brukar rasa igenom. Ambros hjälpte till på två och ett halvtårings vis, gav mig verktyg och spikar, höll brädor, sopade sågspån och sa till alla: “sikti pappa sikti Älleti sikti mamma” med manande pekfinger.

På kvällen kom Lundkvists på pannkakskalas och Ambros var som vanligt nöjd med att vara i centrum, så han hann nästan inte äta några pannkakor, eftersom han hade fullt upp med sin show, men verkade ändå mätt efter två och en halv.

Inatt har hostan tilltagit så imorrn tänker vi ta honom till barnsjukhuset så att de får kolla upp honom.